Part de l’equip docent del CFA Dolors Paul ha participat entre el 28 i el 30 de gener en una trobada de formació del projecte Erasmus+ “New Adults’ Competences for Skills Revolution” (NACSR), que s’ha dut a terme per segon cop a Roma. En aquest projecte participen la Universitat d’Edimburg, les associacions italianes Performare i  Entropy KN, la Universitat de Saragossa i l’Institut de Noves Tecnologies de la Universitat d’Olsztyn, a més de l’escola d’adults de Cunit.

En aquesta trobada, Entropy KN ha presentat el funcionament de la plataforma creada en el marc del projecte i ha assessorat els participants en la preparació dels cursos per treballar el pensament crític i computacional que es realitzaran en els propers mesos. D’aquesta manera, el projecte entra ja en la fase final, en què s’implementarà la metodologia sorgida amb part de l’alumnat de l’escola.

A la pàgina web del projecte nacsrproject.eu pot trobar-s’hi més informació sobre el desenvolupament de les següents fases del treball.