El 19 de juny s’obre el període de preinscripció al Centre de formació d’adults Dolors Paul. Fins al 27 de juny les persones interessades en matricular-se al curs de graduat en educació secundària o en els cursos de preparació per a les proves d’accés a cicles formatius de grau superior i de grau mitjà poden adreçar-se a l’escola per reservar la seva plaça. L’horari d’atenció serà, de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 hores, i dimarts i dijous, de 16 a 19 hores. La documentació bàsica a presentar és la següent: dues fotografies mida carnet, una fotocòpia de la targeta sanitària i una fotocòpia del DNI. A més, en el cas del curs del GES, cal presentar l’expedient acadèmic per tal de definir l’itinerari de cada estudiant.

 

Per al curs vinent, el CFA Dolors Paul amplia la seva oferta formativa amb noves propostes. El centre recupera els cursos d’alfabetització, adreçats a persones nouvingudes i/o que necessiten aprendre a llegir i escriure, i obre una nova línia de cursos de llengües estrangeres. Així doncs, als cursos d’anglès inicial (A.1 i A.2.1) s’afegeixen un curs de preparació per a l’obtenció del First certificate i un curs d’alemany inicial, a més d’un espai de conversa en anglès. També es recuperen els cursos de català i castellà inicials i diferents cursos d’iniciació a les noves tecnologies. Amb aquesta oferta, l’escola pretèn arribar a un públic més ampli i donar resposta a les necessitats formatives de l’entorn. La matriculació per aquests cursos es durà a terme durant el mes de setembre.

 

Podeu consultar l’oferta formativa al lloc web de l’escola i el detall de la nova oferta fent clic a la imatge i, per a més informació, les persones interessades poden contactar directament amb l’escola mitjançant el telèfon 977 67 46 01 o a partir del correu electrònic e3011935@xtec.cat.

 

Sin título
Consulta el detall de l’oferta fent clic