En les següents setmanes posarem el punt final al desenvolupament del projecte MapaTIC al CFA Dolors Paul. Ha estat un any carregat i ple d’experiències, però encara podrem gaudir de nombroses activitats fins al tancament del projecte al mes de desembre.

 

Així, per exemple, la setmana vinent celebrarem la darrera trobada entre el professorat dels tres centres participants. Serà una bona ocasió de posar en comú les experiències i aprenentatges adquirits i potser, per què no, per tancar futures col·laboracions en diferents àmbits. Ha estat un autèntic luxe treballar amb els companys del CEPA Sierra NorteNord i del CFA Palau de Mar, així que segur que intentarem realitzar algun projecte futur junts.

 

D’altra banda, des del CFA Dolors Paul seguim amb el nostre particular pla d’entorn programat per mapaTIC. En les properes dates el nostre alumnat podrà beneficiar-se de diferents propostes didàctiques i culturals per complementar l’aprenentatge desenvolupat a l’aula. Teatre, visites a diferents museus i institucions culturals o tallers i xerrades de professionals a desenvolupar en el centre són només algunes de les propostes planejades per aquests últims mesos.

 

Finalment, el programa d’aquest trimestre també contempla la formació de l’equip de professionals del centre amb cursos de formació específics vinculats a l’aplicació de les tecnologies de la informació i la comunicació en els processos d’aprenentatge. En definitiva, una recta final plena d’activitats per a tancar un projecte que, com a centre, ens ha donat un impuls fantàstic per renovar-nos i afrontar el futur amb garanties d’èxit i noves dosis d’il·lusió.

 

CEtejZwWEAEVh0w.jpg large