Presentació del SOM Cunit al CFA Dolors Paul

Avui l’alumnat del CFA Dolors Paul ha descobert el Servei d’Ocupació Municipal de la mà de la tècnica d’ocupació de l’Ajuntament de Cunit, l’Esther Asensi. La presentació d’aquest servei s’emmarca dins del Programa Ocupa’t engegat durant aquest curs des del centre d’adults per tal d’afavorir l’ocupabilitat dels usuaris de l’equipament. Així doncs, la sessió d’avui ha servit per conèixer els avantatges que ofereix inscriure’s al servei i els tràmits necessaris per dur-ho a terme.

Recordem que el Projecte Ocupa’t presenta tota una sèrie d’activitats que s’agrupen entorn els següents eixos:

  • Xerrades i conferències: programació periòdica de xerrades i conferències destinades a aprofundir en les realitats professionals de diversos sectors laborals i a introduir aspectes específics del món del treball.
  • Sortides i visites: agenda de sortides i visites tant a espais professionals específics com a institucions i/o entitats amb recursos d’interés en relació amb l’àmbit de l’ocupació.
  • Formacions específiques: càpsules formatives específiques adreçades a donar resposta a les necessitats i interessos de l’alumnat del centre.
  • Espai Ocupa’t: espai físic al vestíbul del centre amb les ofertes de feina i els recursos formatius gestionats des del Servei d’Ocupació Municipal.
  • Pràctiques professionals: períodes de pràctiques laborals en diferents sectors professionals.

Per qualsevol altra informació no dubteu en contactar amb nosaltres per qualsevol dels canals habituals, telèfon (977 67 46 01), mail (direccioef@cunit.cat) o directament al taulell de recepció de l’escola.

 

20160427_111706_HDR
Presentació del SOM Cunit