Aquesta setmana hem portat a terme una nova xerrada professional dins del projecte Ocupa’t desenvolupat pel CFA Dolors Paul. Així doncs, el passat dijous vam rebre la visita del caporal dels Mossos d’Esquadra Joan A. García López, el qual ens va explicar les principals línies de treball d’aquest servei, així com les necessitats i requeriments per tal d’accedir-hi a aquesta professió.

 

20160225_120332
Xerrada sobre els cossos de seguretat a càrrec de Joan A. García López

 

D’altra banda, durant aquesta setmana també hem inaugurat l’espai Ocupa’t al vestíbul de l’escola. Es tracta d’un espaí físic on el nostre alumnat podrà trobar informació sobre les ofertes de feina gestionades des del Servei d’Ocupació Municipal i d’altres informacions d’interés sobre el món del treball. Ara per ara, ja disposem de 12 ofertes de feina en diferents àmbits professionals vinculats a l’hosteleria.

 

20160223_144916
Espai Ocupa’t al vestíbul de l’escola

 

Per últim, continuem treballant en noves activitats. La setmana que ve tindrem una nova xerrada professional (en aquest cas sobre l’àmbit de la sanitat), avancem en les gestions per tal de dur a terme pràctiques professionals dins del marc curricular de l’escola i continuem programant noves sortides i activitats amb l’objectiu de facilitar al nostre alumnat el seu accés al món del treball.

 

Seguim!