El Centre de formació d’adults Dolors Paul presenta la seva nova oferta formativa per al curs 2017-2018 amb importants novetats. Des de l’escola s’ha fet un esforç important per ampliar el nombre de cursos i per diversificar l’oferta formativa amb l’objectiu d’arribar a un ventall més ampli de persones i de perfils formatius.

 

Una de les novetats més significatives rau en la potenciació de l’àrea de llengües del centre. Així doncs, s’amplia l’oferta formativa de cursos en llengua estrangera amb la creació d’un curs de preparació per a l’obtenció del First Certificate, un nou curs d’anglès conversa i un altre d’alemany de nivell inicial. A més, es mantenen els dos cursos d’anglès en nivells inicials i durant l’any escolar es duran a terme activitats complementàries a les formacions  com, per exemple, clubs de lectura, xerrades i conferències i la possibilitat de finalitzar el curs amb una estada d’uns dies en un país de llengua anglesa. Pel que fa al català i al castellà, també hi ha programats dos nous cursos en nivells inicials per tal de facilitar l’adquisició de competències mínimes per comunicar-se en ambdues llengües.

 

Altra nova línia formativa es basa en la recuperació dels cursos d’alfabetització i de reforç de la lectoescriptura. Es tracta d’una proposta que pretèn posar a l’abast de la ciutadania tot un seguit de recursos per aprendre els fonaments bàsics de la llengua i les operacions matemàtiques bàsiques. L’oferta es concreta en cinc propostes amb horaris i nivells diversos per tal de poder donar resposta a les necessitats de tothom.

 

Per últim, es recuperen també els cursos de noves tecnologies amb la realització d’un curs d’Internet pràctic i d’un taller per tal de treure-li partit als smartphones, ambdós adreçats a persones amb coneixements informàtics elementals. A més, el centre restarà obert a les demandes de la població local amb l’objectiu de poder programar noves propostes formatives en base a les necessitats de les persones usuàries.

 

Per obtenir més informació sobre l’oferta formativa de l’escola i els períodes de preinscripció i matrícula, les persones interessades poden adreçar-se al web del centre (www.escolaadultscunit.cat) o trucar al 977 67 46 01 en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 hores; dimarts i dijous, de 16 a 19 hores).

 

workshop-2209239_1920
Pixabay (Skitterphoto)