El Ministerio de Educación y Formación Profesional, en col·laboració amb altres institucions, ofereix l’Aula Mentor, una plataforma de formació oberta, flexible i a distància que permet a les persones adultes millorar les seves competències personals i professionals.

L’oferta formativa de l’Aula Mentor és molt àmplia i abasta una gran varietat d’àrees, entre les quals es troben:

Els cursos de l’Aula Mentor  estan dirigits a persones majors de 18 anys. L’accés a la plataforma és senzill i es pot realitzar des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet.

El termini d’inscripció per als cursos de l’Aula Mentor està obert tot l’any (excepte a l’agost). Les persones interessades poden inscriure’s a l’Aula Mentor de Cunit que està ubicada al CFA Dolors Paul demanant cita al telèfon 977 67 46 01 o enviant un correu a efdp@cunit.cat

Per què inscriure’s a l’Aula Mentor?

L’Aula Mentor ofereix una sèrie d’avantatges que la converteixen en una opció atractiva per a les persones adultes que desitgen aprendre:

Si estàs pensant a millorar les teves competències personals o professionals, l’Aula Mentor és una excel·lent opció. Inscriu-te avui mateix i comença a aprendre.

Aquí us deixem l’enllaç dels catàlegs dels cursos que ofereix Aula Mentor:

https://www.aulamentor.es/wp-content/uploads/2022/06/Catalogo_v10.pdf

Per a més informació : https://www.aulamentor.es/