El passat 2 de febrer va iniciar-se la segona edició del mòdul “Tastets d’oficis” a partir del qual l’alumnat del segon nivell del curs de graduat en educació secundària ha començat a fer les seves pràctiques professionals a diferents empreses del municipi i de les localitats veïnes. Després de la bona acceptació de l’edició anterior durant el curs passat, enguany s’han ampliat les empreses que acullen als estudiants en pràctiques, oferint a més nous perfils professionals a un total de 14 alumnes.

 

Recordem que el “Tastets d’oficis” esdevé una experiència singular als centres d’educació d’adults de Catalunya. Es tracta d’un mòdul opcional dins del curs de graduat en educació secundària on els estudiants es formen directament a empreses de diferents perfils professionals adaptades als interessos personals de cada alumne. A més, aquesta formació pràctica es veu complementada amb unes hores de formació i orientació laboral implementades per professionals de l’àmbit dels recursos humans. L’objectiu del mòdul és oferir una primer contacte amb el món del treball a aquelles persones que encara no tenen experiència laboral i/o fer d’enllaç amb aquells estudiants que malauradament estan vivint una situació de desocupació de llarga durada.

 

Des de l’escola volem agraïr la bona predisposició de totes les empreses implicades, sense les quals aquesta tasca seria impossible: