El proper 12 de setembre s’inicien les classes del curs 22-23 al Centre municipal de Formació d’Adults Dolors Paul de Cunit.

Enguany s’ha ampliat l’oferta formativa del centre oferint nous cursos oficials del COMPETIC (ACTIC) i cursos de preparació a la prova d’accés al FIRST CERTIFICATE. També s’impartiran cursos oficials de català i castellà de nivell A1 i A2, així com la resta d’oferta formativa ja consolidada a l’escola com el GES (ESO), preparació a les proves d’accés a cicles formatius de grau superior, cursos d’alfabetització i cursos de conversa en català i castellà.

Amb aquesta proposta de cursos i activitats s’intenta donar resposta a aquelles formacions i necessitats més demandades pels nostres usuaris.

La matricula als cursos s’ha realitzat al setembre, però en alguns cursos encara hi ha disponibilitat de places. Tothom que estigui interessat pot adreçar-se al centre personalment o bé trucar per telèfon per tal de rebre més informació.

L’horari d’atenció al públic és el següent: de dilluns a divendres de 9:00 a 13:30 hores i dilluns i dimecres també de 15:30 a 17:00 hores.

Per qualsevol altra informació podeu trucar al telèfon del centre (977 67 46 01) o al correu efdp@cunit.cat