El 22 de març es va celebrar la Marató de donació de sang a l’edifici del Complex Cultural del Centre de formació d’adults Dolors Paul i la Biblioteca municipal Marta Mata de Cunit. La jornada va esdevenir un èxit absolut, amb un total de 164 donacions de sang als quals cal afegir els 26 oferiments de persones que per diferents motius no van poder donar. La jornada va comptar amb la participació activa de l’alumnat del CFA Dolors Paul i de l’Institut d’Educació Secundària Ernest Lluch. Els estudiants d’ambdós centres van coordinar la difusió i preparatius de la campanya, a més de jugar un paper fonalment al llarg de la jornada, duent a terme tasques d’intendència i de suport a l’equip de professionals del Banc de Sang.

 

La jornada pot qualificar-se com un èxit absolut, superant el nombre de donacions de l’any passat i incorporant 68 donants nous a la borsa de donants, dades molt ben valorades per l’equip del Banc de sang i teixits. A més, es van aconseguir un total de 41 donants nous de medul·la òssia, una xifra enormement important per aquest tipus de donacions.

 

En definitiva, una jornada que mostra molt a les clares l’enorme solidaritat de la societat cunitenca i la gran feina duta a terme pels estudiants dels dos centres educatius. Ja comencem a preparar i a pensar accions per la campanya de l’any vinent. Comptem amb tots vosaltres, de nou!