Els alumnes de català celebren el final de curs amb una visita al nucli antic de Cunit

El dijous 16 de juny ha finalitzat el curs de nivell Bàsic 1, per començar a aprendre català, organitzat pel Consorci per a la Normalització Lingüística – mitjançant el Servei Comarcal de Català del Baix Penedès- en conveni amb l’Ajuntament de Cunit. Aquest curs s’ha dut a terme al CFA de Cunit el trimestre abril-juny.

Com a activitat complementària de final de curs, hem visitat l’Ajuntament, on hem estat rebuts per l’alcaldessa, Montserrat Carreras, i pel regidor d’Ensenyament, Formació i Ocupació, Jaume Casañas, el qual posteriorment ens ha acompanyat a fer un recorregut pel nucli antic i ens ha explicat aspectes molt interessants de la història del municipi, tot seguint els plafons explicatius que hi ha a l’itinerari per tal que els alumnes, quan vulguin, puguin repetir la visita amb els seus familiars i amics.

Actualment, l’oferta formativa s’organitza en períodes trimestrals. Per a més informació, us podeu adreçar al CFA Dolors Paul (tel. 977 674 601 ) o al Servei Comarcal de Català del Baix Penedès (977 15 71 75 – baixpenedes@cpnl.cat).

 
IMG-20160616-WA0007-01