El dijous 16 de juny ha finalitzat el curs de nivell Bàsic 1, per començar a aprendre català, organitzat pel Consorci per a la Normalització Lingüística – mitjançant el Servei Comarcal de Català del Baix Penedès- en conveni amb l’Ajuntament de Cunit. Aquest curs s’ha dut a terme al CFA de Cunit el trimestre abril-juny.

Com a activitat complementària de final de curs, hem visitat l’Ajuntament, on hem estat rebuts per l’alcaldessa, Montserrat Carreras, i pel regidor d’Ensenyament, Formació i Ocupació, Jaume Casañas, el qual posteriorment ens ha acompanyat a fer un recorregut pel nucli antic i ens ha explicat aspectes molt interessants de la història del municipi, tot seguint els plafons explicatius que hi ha a l’itinerari per tal que els alumnes, quan vulguin, puguin repetir la visita amb els seus familiars i amics.

Actualment, l’oferta formativa s’organitza en períodes trimestrals. Per a més informació, us podeu adreçar al CFA Dolors Paul (tel. 977 674 601 ) o al Servei Comarcal de Català del Baix Penedès (977 15 71 75 – baixpenedes@cpnl.cat).

 
IMG-20160616-WA0007-01