Els passats dies 5 i 6 de novembre l’equip docent del CFA Dolors Paul es va desplaçar a València per tal de realitzar la darrera trobada de valoració del projecte mapaTIC. Un cop allà, el professorat del centre d’adults cunitenc es va reunir amb els equips docents dels altres dos centres participants en el projecte, el CEPA Sierra Norte de Torrelaguna (Madrid) i el CFA Palau de Mar de Barcelona.

 

IMG-20151106-WA0005

La trobada va començar amb la visita a LabHuman, laboratori ubicat a la Universitat Politècnica de València i creador de l’aplicació de geolocalització i realitat augmentada Geo Aumentaty, la qual ha estat emprada en el desenvolupament del projecte. Els tècnics de LabHuman van mostrar al professorat els últims avenços en la vinculació de la neurologia a la realitat virtual i les seves possibles aplicacions al món de l’educació. La tarda va continuar amb una reunió de treball per tal d’analitzar els resultats generals i el desenvolupament del projecte mapaTIC, el qual va ser valorat molt positivament per part de tots tres centres.

IMG-20151106-WA0033

Per al dia següent es va acordar una visita a l’Escola de Persones Adultes Malva-Rosa de València. L’objectiu era conèixer de primera mà l’estructura i el funcionament de la formació de persones adultes a la Comunitat Valenciana i compartir experiències i difondre els resultats del projecte mapaTIC.

IMG-20151106-WA0020

En definitiva, unes jornades molt enriquidores que van preparant el tancament del projecte. Recordem que fins al mes de desembre el CFA Dolors Paul realitzarà activitats vinculades al projecte mapaTIC, entre les quals destaquen la visita al Museu Guggenheim de Bilbao, la setmana de la Ciència i la visita al Teatre a veure l’obra Mar i Cel que tancarà el primer trimestre.