La direcció del CFA Dolors Paul ha estat convidada a participar a la taula de diàleg que es va celebrar en el marc de la Jornada commemorativa de l’Any europeu de l’educació de persones adultes organitzada per la Conselleria de la Generalitat valenciana el passat 1 de desembre. La trobada va comptar a la participació de diferents centres d’adults de l’estat espanyol i va esdevenir un espai on compartir i visibilitzar la tasca duta a terme des dels centres d’educació permanent d’arreu de la península.

 

El CFA Dolors Paul va participar conjuntament amb altres tres centres de Saragossa, Elx i Torrelaguna (Madrid) en una taula de diàleg on es va abordar el futur dels centres d’adults des de diferents eixos d’actuació com, per exemple, la seva relació amb l’entorn, amb la innovació educativa o  amb el món del treball, entre d’altres. A més, a la jornada es van posar de manifest diferents experiències d’èxit dutes a terme des de l’escoles d’adults, a més de vàries ponències sobre inclusió als centres i participació ciutadana.

 

“Esdevé un luxe poder participar en trobades d’arreu de l’estat compartint les experiències i els projectes implementats des del CFA Dolors Paul”, afirma en Jaume Casañas, regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament de Cunit. “Aquest treball en xarxa amb entitats del territori, però també de fora del país, acaba oferint oportunitats de creixement, visibilització i de millora per al centre i per al seu alumnat”, conclou el regidor.

 

DP9SknxXUAAEwmv.jpg large