regidorBenvolguts i benvolgudes,

Us dono la benvinguda al nou lloc web del CFA M. Dolors Paul, l’escola d’adults de Cunit. Des del primer dia hem apostat per oferir un model de formació de qualitat per a les persones adultes del municipi. Considerem que la formació esdevé un element fonamental per tal de fer front al futur amb garanties d’èxit, encara més en un context econòmic i social tan complicat com l’actual. En aquest sentit, un dels nostres objectius principals rau en la potenciació de serveis com els que presta el CFA M. Dolors Paul, on cada setmana centenars de persones s’adrecen per finalitzar o complementar el seu itinerari acadèmic.

Amb aquest web volem apropar-nos encara més a la ciutadania. En ell trobareu tota la informació necessària per conèixer la proposta formativa de l’escola i per dur a terme els tràmits necessaris per tal de participar-hi activament. Però no només això. Volem que aquest espai es converteixi en una finestra oberta a la feina desenvolupada pel centre en el seu dia a dia. Com sempre, pretenem que els serveis municipals siguin accessibles i propers al conjunt de la població local.

En definitiva, esperem que disfruteu de l’equip de professionals que disposem al centre i no deixeu de perdre ni un minut en formar-vos.

Atentament,

Jaume Casañas

Regidor d’Ensenyament, formació i ocupació