CFA Dolors Paul, centre col·laborador ACTIC

El Centre de Formació d’Adults Dolors Paul de Cunit, al Baix Penedès, és centre col·laborador ACTIC. Això significa que les persones que vulguin acreditar les seves competències digitals poden venir al centre a fer les proves lliures.

Les proves ACTIC són un sistema d’avaluació que permet a les persones acreditar els seus coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). Els resultats de les proves són vàlids a tot el territori espanyol i s’accepten per a diferents fins i també meriten en molts processos de selecció a un lloc de feina.

Les proves ACTIC es poden fer en qualsevol moment de l’any, però és indispensable inscriure’s prèviament per garantir una plaça. La inscripció es pot fer a través de la web de l’ACTIC

https://actic.gencat.cat/ca/inici

El CFA Dolors Paul, ofereix també cursos de formació en TIC, que poden ajudar les persones a preparar-se per a les proves ACTIC. Els cursos estan adreçats a persones de majors d’edats i nivells de coneixement.

Al centre s’ofereix el COMPETIC 1,2 i 3 equivalents a l’ACTIC bàsic, mitjà i avançat

Si estàs pensant a acreditar les teves competències digitals, vine al CFA Dolors Paul a fer les proves lliures. També t’ajudarem a preparar-te i a obtenir el millor resultat!